Създателят на тревни площи

 

ПРЕТЕНЦИЯТА НИ – ДА БЪДЕМ ВОДЕЩИЯТ СЪЗДАТЕЛ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ В ЦЕЛИЯ БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ.

Силно ориентирана към нуждите на клиентите, иновативно настроена и ориентирана към постигане на високо качество, фирма ORGANIC SOLUTIONS поддържа водещи на пазара решения за подобряване на площите с естествена трева. Ние се концентрираме върху треви, които се използват за настилка на спортни съоръжения, както и за паркове и площи за забавления през свободното време. Тук става въпрос не само за големи общински или търговски фирми, които са собственици на стадиони или зелени площи, а и за такива, които с по-ограничен бюджет желаят да предложат атрактивни спортни площи или интересни кътове за прекарване на свободното време.

Качеството започва с консултацията и консултацията е добра тогава, когато се основава на обширни познания. Опитните полета на нашите европейски партньори – франчайзодатели от EUROGREEN са с площ над 8.000 m2 и върху тях ние провеждаме конкретни опити: както за нашите собствени продукти и системи за прилагане, така и за други неутрални институти, занимаващи се с опити в тази област. Получените резултати стават база за иновативно продуктово развитие и модерни техники на процедиране с единствената цел да се придаде изключително голяма сила и издръжливост на природен продукт като тревата, които качества са изключително важни за всички спортни и представителни тревни терени.

Натрупаната в следствие на изследванията на различните тревни растения компетентност квалифицира ORGANIC SOLUTIONS в особена степен и дава значителен научен напредък по решаващите показатели, като гарантира значителни успехи в областта на консултирането на клиентите, на разработката на продукти и на сервизното обслужване на тревните площи.

Разгледайте нашите завършени обекти

 

Нашата мисия

ДА ПОЗНАВАМЕ ИЗИСКВАНИЯТА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. НИЕ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗБИРАМЕ.

Ние не разделяме клиентите си на големи или малки. Дали става въпрос за детско игрище за футбол или за стадион за Европейско футболно първенство, дали става въпрос за зелени площи в паркови и развлекателни съоръжения или за зелени площи на голф игрище: за нас всички те са еднакво важни и ние подхождаме към тях с еднаква грижа.

Нашата компания разполага с компетентни консултанти и най-добре обучените специализирани екипи за поддръжка на тревни площи, които са запознати и прилагат всички технологии и техники на употреба на нововъведенията в модерната обработка на тревни растения. По този начин те гарантират прилагането на най-подходящия и най-съвременния мениджмънт за всеки вид тревна площ – дори и когато трябва да се прилагат извънредни мерки за решаване на проблемите.

„Органик Сълюшънс“ ЕИК – 176480407

Тревни светове от Органик Салюшънс