Райграс цена

Как се формира райграс цената?

Райграс цена 1

Райграс – цена и качество

Райграсът е конкретен сорт трева. Той се използва много рядко самостоятелно. Неустойчив и труден е на поддръжка в чистият си вид. Добре е винаги да се комбинира с други видове тревни смески за по-добра устойчивост. Райграса е с наситено зелен цвят и фини листа, които образуват равномерно покритие, устойчиво на утъпкване.​

Известни са няколко вида с различна райграс цена

Ние в Organic Solutions предлагаме семената райграс в смес с по-устойчиви сортове с конкурентни за райграс цени:

 • Английски райграс, който е с наситено тъмно зелен цвят и ниска до средна височина. Характеризиран е със силен растеж, който се дължи на много разклонената му коренова система. С този райграс ще се радвате на страхотен тревен килим още през първата година на засяване. Предимството му е, че се сее на всякакъв вид почви и е със страхотна райграс цена.
 • Италиански райграс наречен още многоцветен е сорт неизискващ особени грижи за поддръжка, което прави неговата райграс цена още по-примамлива. Друго което допринася за перфектната му райграс цена е използването на този сорт не само за тревна настилка на двора но и за храна на селскостопански животни.
 • Райграс за сянка е сорт, които не изисква особено голямо количество слънчева светлина за перфектното си развитие, дори в първите седмици на засаждането си. Най-често се използва за засяване под асми. С качествата и начинът си на приложение този вид напълно заслужава райграс цената си. Този райграс е подобрен сорт отговаря на нуждите на площи с голяма сянка или променливо слънце.
 • Райграсът за слънце наречен още за суша не изисква да бъде поливан често и в големи количества. Той е перфектният избор за местности със сух климат и недостиг на вода, както и в големи дворове, подходящ е за хора нямащи много време за поддръжка, което автоматично води до уникална райграс цена. Може да бъде засаден в области изложени на пряка слънчева светлина от шест до осем часа дневно. Този сорт е създаден да бъде издръжлив на продължително време без поливка така че засушаването да не окаже негативен ефект върху зелената площ това превръща неговата райграс цена в изключително примамлива.

Варианти за засяване на различна райграс – цена

Начините по които можете да превърнете желаната площ в зелена райграс мечта са два, бихте могли да засеете семена на конкурента райграс цена или да поставите готови тревни чимове. Ето какъв е начинът:

 • Поставяне на чимове райграс – цена – подреждането на тревни чимове е изключително бърз и ефикасен метод за моментално качествено създаване на Вашата морава. Минусът е, че тревните чимове са с по-висока райграс цена от тревните семена. Плюсът е, че получавате напълно отгледан килим от райграс имащ нужда единствено от поддръжка и то на добра райграс цена.
 • Засяване на райграс – състои се от няколко стъпки. Първата от тях е обогатяване и разравяне на горния слой от почвата. Втората да разпределите отмерено семената трева и да ги положите под едносантиметров пласт почва. Когато приключите с това е необходимо валиране за да сте сигурно, че дъждът няма да отнесе семената.
  Райграс цена 2

  Райграс – цена и варианти за засяване

Райграс цената и плюсовете на този сорт

Райграсът може да бъде едно от най-добрите решения за създаване на зелена морава. Ето защо бихте могли да предпочетете райграс и по какви критерии се формира неговата райграс цена:

 • Този сорт подобрява аерацията на почвата и повишава съдържанието на азот, и органични вещества, тези негови качества превръщат райграс цената му в изумителна спрямо ползите.
 • Райграсът е адаптивен. Цената достъпна. Той може да бъде поставен както на сенчести места така и  на постоянно слънчеви територии. Това предимство на сортът превръща райграс цената в удивителна поради това, че позволява на градинарите да определят абсолютно самостоятелно типът почва и да получат безкомпромисен резултат спрямо други тревни сортове. От особено значение е възможността на тревата да се развива идеално на сянка дори и през периоди на засушаване което помага за пестене на вода превръщащо райграс цените в изкусителни.
 • Сеитбата на райграса може да бъде съобразена с Вашите желания и време. Изборът е между пролетният и есенния период. Разбира се, есенният има своите предимства като повече време за покълване и възможността да посдсеете тревата през пролетта ако се налага. Изборът на период спомага за подредбата на Вашето време за това и райграс, цената е поразителна.
 • Райграсът инхибира бурените, което пести суми за препарати, това превръща райграс цената в изгодна сделка.
 • Подменя се лесно – освен, че можете да подсявате вашия райграс два пъти годишно, ако това е необходимо, не е трудно да си го позволите финансово поради поразителните райграс цени на Organic Solutions.

Райграсът не е особено устойчив на високи температури, така че комбинацията между студенолюбиви и топлолюбиви сортове е добра идея, райграс цените са подходящи за целта. Ако някой от видовете райграс изсъхне през сезона на покой, някой от останалите ще запълни празното пространство и това на изумителна райграс цена.

По какво се водят потребителите при избор на райграс цена

Райграс цена 3

Райграс – цена от Organic Solutions

При избор на райграс цена потребителите се водят най-вече от местоположението на засяване и целта на използване на пространството нуждаещо се от озеленяване, очакваният резултат и възможността за поддръжка. Това са част от критериите по които се определя идеалният избор на райграс и райграс цена. За постигане на равномерни терени се препоръчва еднокомпонентен райграс, така че растенията да бъдат еднакви. Освен всичко друго еднокомпонентният е с най-добра райграс цена. Може да бъде използван и само за попълване на празни места във вече засят друг вид тревна смес именно заради уникалната си райграс цена. Потребителите могат да се възползват от различни райграс цени. Семената райграс присъстват почти винаги в комбинацията от тревни смески, като райграс цената е по-ниска в сравнение с другите тревни семена. Това не е показателно за качеството, тъй като е красив, устойчив на утъпкване, лесен за поддръжка, издръжлив на климатични влияния и е подходящ за засаждане във всички райони на страната- устойчив райграс, цени – фантастични.

Защо да изберете райграс – цени, изгодни и бюджетни, от Organic Solutions?

Ние сме единствен представител на немската фирма EUROGREEN на българският пазар. Предлаганите от нас райграс сортове са третирани със специализиран укрепващ растенията биоекстракт, което прави неговата райграс цена удивително ниска спрямо качеството. Благодарение на този екстракт предлаганият от нас райграс е със завишено ниво на издръжливост поради подсилването в кореновата му система. Биоекстрактът подпомага активацията на естествените съпротивителни сили на растението все едно му давате допълнителни витамини. Не е ли невероятно и то на конкурентна райграс цена! За повече информация за райграс цените и съвети се обърнете към консултантите на Organic Solutions. Те са изключителни професионалисти обучени на новостите в обработката и полагането на растенията. Влезте в сайта на Organic Solutions разгледайте райграс цените и започнете промяната на вашето зелено пространство още в този момент!

Как се формира райграс цената?

Известни са няколко вида с различна райграс цена

Варианти за засяване на различна райграс – цена

Райграс цената и плюсовете на този сорт

По какво се водят потребителите при избор на райграс цена

Защо да изберете райграс – цени, изгодни и бюджетни, от Organic Solutions?

 

 • Райграс цена 1
  Райграс цена | Разгледайте при нас!