ДЗЗД „Органик сълюшънс“

Oфициален и ексклузивен представител на немската фирма EUROGREEN – водещ европейски производител на специализирани тревни смески и торове. Нашата компания разполага с компетентни консултанти и добре обучени специалисти, които са добре запознати и прилагат най- новите технологии и нововъведения  в модерната обработка на тревни растения. Разполагаме с богата гама от тревни смески, торове, машини и уреди за обработка и поддръжка на тревни терени и площи.

Семена за трева – издръжливи сортове гарантиращи качествени тревни килими

Хубавата морава е като добра референция за собственикът й. Добре поддържаните зелени площи се виждат от далече и предизвикват интерес. Поради тази причина изборът на семена за трева е от водещо значение.

Виж повече

Как да изберете правилните семена за трева?

Семена за трева 1

Качествени семена за трева

От изборът на правилни семена за трева зависи бъдещият вид на вашата морава. За да постигнете мечтаният резултат трябва да отговорите на:

 • За какво ще използвате зелената площ – вариантите са безброй. Основните обаче са специализирани спортни пространства, декоративна зелена площ или семейно ориентирана градина в която ще тичат деца и домашни любимци. След като установите вида ще можете да прецените подходящият тип семена за трева. В Organic Solutions предлагаме както красива зеленина с нежни стръкове така й издръжлива на изключително натоварване трева;
 • Какво е специалното на вашият терен – семената за трева отговарят на различни спецификации свързани с местоположението на парцела. Има особено значение дали слънцето го огрява целодневно, сянката е постоянна или участъкът е смесен;
 • С какво време разполагате за да се погрижите за зелените си площи – повечето семена за трева се нуждаят от голямо количество вода след засаждане. Препоръчваме Ви да изградите добра поливна система преди да затревите. Окосяването също играе важна роля има семена за трева, от които ще поникне зеленина нуждаеща се от едноседмично косене и такава която ще трябва да бъде подрязвана повече от два пъти седмично. За да имате добре изглеждаща морава е необходимо да я поддържате редовно и правилно.​

Защо да изберете нашите семена за трева?

Семена за трева 2

Семена за трева – разнообразие от видове

Ние в Organic Solutions сме напълно ориентирани към потребностите на клиентите си. Насочени сме към постигане на най-високото качество и поддръжка на водещи пазарни решения за подобряване на терените с естествена трева. Поради тази причина сме особено концентрирани над семената за трева, които предлагаме в асортимента си. Изпитваме пълно удовлетворение както от полагането на семена за трева подходящи за спортни терени и общински паркове така, и от частни градини. Семената за трева при нас биват предварително обработени по немски стандарти, за да гарантираме бързо покълване и израстване на здрави тревни стръкове. Семената за трева в асортиментът ни биват обработени предварително със специални биоекстракти. Благодарение на този процес те спират да бъдат податливи на заболявания присъщи на посевите. Предлаганите от нас семена за трева са с повишени резултати на ранно покълване и притежават засилено коренообразуване.

Какви семена за трева можете да откриете в каталога на Organic Solutions?

В Organic Solutions предлагаме голям асортимент от семена за трева, подходящи за различна употреба. Някои семена за трева са уместни за покритие на паркови пространства и детски площадки, други за спортни терени или частни градини.

Нашата компания разполага с голям асортимент от различни тревни смески, подходящи както за домашна употреба така и за покритие на паркове, площадки и спортни терени. Ето какво биха предложили нашите специалисти:

 • Sportasen-Muschung RPR – тези семена за трева са прецизно подбран букет подходящ за постоянно използвани терени подложени на голям натиск. Третирането на семената за трева в тази смеска с биологична технология за катализиране на кълняемостта предразполага бързото развитие на тревите в ранния период на порастването. Специалният екстракт от кафяви морски водорасли доставя на семената за трева специални ензими неутрализиращи генетичната способност на растението да не покълва ако условията са неблагоприятни. В тази смес семена за трева присъства и Poa Pratensis, вид специално подбран заради издръжливостта си на изключително ниски температури и заболявания;
 • Sportrasen-Muschung – тези семена за трева също са преминали през обработка с екстракта от кафяви морски водорасли. Благодарение на намаленото време за покълване това вариете от семена за трева пониква до седмица. Отново има страхотна зимна издръжливост и устойчивост на заболявания;
 • Rasana Sport – тази комбинация от семена за трева бива напълно обработена с ускорител на покълването. Благодарение на това то е бързо осъществимо. Семената за трева съдържащи се в Rasana Sport са предназначени за създаване на гъста тревна площ и обновяване на вече съществуващи терени. Високият дял на семена за трева Lolium perenne гарантира високата степен на издръжливост и ускореното озеленяване;
 • Rasana Top – премиум примес от семена за трева изцяло обработен с екстракта от кафяви морски водорасли познат като ускорител на зародиши. Семената за трева са третирани и с биостимулатор даващ на семената за трева по-висока ефективност при усвояването на водата и хранителните вещества. Подпомага по-интензивното зелено оцветяване благодарение на абсорбцията на желязо и дава на семената за трева по-висока толерантност към абиотичният стрес. Благодарение на това, че семената за трева усвояват по-ефективно хранителните вещества проявяват по-добра устойчивост към пренасяните от почвата патогени. Те са изключително подходящи за ново засяване и възобновяване на висококачествени тревни терени, които са силно употребявани. Подходящи са и за частни градини. Подбраните семена за трева в Rasana Tor гарантират гъсти, атрактивни тревни стръкове с висока устойчивост, дори със средно ниво на грижа. Отличителната толерантност към суша се постига чрез висококачествените сортове Poa pratensis.
  Семена за трева 3

  Семена за трева – за красиви тревни площи

 • Monaco – смес от семена за трева със суха трева, средиземноморски сорт познат в Монако. Благодарение на перфектният баланс в тези семена за трева, зеленината която се ражда от тях е силно устойчива на суша подходяща за ново засяване или презасяване на спортни терени в предимно сухи райони. Тези семена за трева могат да бъдат положени и на пространства с площи за паркинги, чакълени площадки, и алеи. Поради големия дял на Festuca arundinacea (тръстика) сместа е много подходяща за аранжиране на състезателни писти и хиподруми. Семената за трева Lolium perenne (немски райграс) осигуряват бърза защита срещу ерозия и защитават по-бавно покълващите видове по време на поникването.

Семената за трева предлагани от нас са подходящи за всички видове терени и употреба. Специалният подбор на издръжливи сортове гарантира качествени тревни килими. Изградените вътрешни стандарти в Organic Solutions, за качеството на семената за трева и предварителната им обработка успява да надвиши дори пазарните стандарти. Тревните чимове създадени от семената за трева в каталогът ни блестят с издръжливост, свежест и перфектно равномерно развитие. Правилният подбор на семена за трева и третирането им с биоекстракти гарантират силно развита коренова система, липсата на плевели и ерозионни проблеми в процеса на израстване. Доверете се на професионализма в подбора на висококачествени семена за трева. Обърнете се към Organic Solutions, нашите консултанти ще Ви помогнат по пътя към мечтаната тревна площ!

Семена за трева – издръжливи сортове гарантиращи качествени тревни килими

Как да изберете правилните семена за трева?

Защо да изберете нашите семена за трева?

Какви семена за трева можете да откриете в каталога на Organic Solutions?

 

 • Семена за трева 1
  Семена за трева | Разгледайте при нас!
семена за тревни площи

Семена за ново засяванe

Показване на 4 резултата

Семена за регенерация

Показване на 3 резултата