Изкуствена трева за футбол

Изкуствена трева за футбол – обширен избор предлагащ все по-добро качество

Използването на изкуствена трева за футбол става все по-масово от ден на ден, предимствата, които хората печелят, като използват тези системи, се увеличават ежедневно. Изборът на изкуствена трева за футбол на пазара става все по-голям. Обширният избор и все по-доброто качество на изкуствената трева за футбол я превръщат в добра инвестиция. Изкуствената трева за футбол, успява да отвори врата към много висококачествени решения. Тъй като синтетичната трева предлага успешни решения не само визуално, но и функционално, тя е сред най-предпочитаните варианти от почти всички. Необходимо е да се изследват качествата на изкуствената трева за футбол, която е по-изгодна от естествената тревна площ. В допълнение към футболните игрища със изкуствена трева, които се използват от средата на 19 век и са масово предпочитани днес, изкуствената трева за футбол е широко предпочитана  и за училищни игрища.

Виж повече

Изкуствената трева за футбол предлагана от Organic Solutions

Изкуствена трева за футбол 1

Изкуствена трева за футбол от Organic Solutions

Футболните игрища са спортни съоръжения, проектирани по стандартите на УЕФА или ФИФА. Един от най-важните въпроси в областите, където се провеждат професионални футболни състезания и където се състезават футболисти, е да се осигурят решения за защита на здравето на спортистите. Нашата компания се грижи не само за здравето на спортистите, но и за намаляване на разходите, благодарение на успешните и качествени опции, които ви предлага. И така, какви са опциите за изкуствена трева за футбол които предлагаме от Organic Solutions:​

 • Изкуствена трева, спортна, 50mm, Lano, Profoot Club 50 – моделът Lano, Profoot Club 50  е първият вариант, който идва на ум, когато става дума за изграждане на футболно игрище. Той е един от най-високо стандартните опции за изкуствена трева за футбол. Цветът на тази изкуствена трева за футбол имитира този на естествената тревна покривка. Типът стръкове monofilament гарантират здравината на тревния килим. Височината, дебелината и гъстотата на стръковете в този модел изкуствена трева за футбол са създадени специално да я направят по-здрава, еластична и безопасна за подхлъзване дори и след дъжд. Използва се лесно на открити и закрити футболни игрища. Ще можете да създавате чудеса с тази изкуствена трева за футбол, която има дълга продължителност на живот. Въпреки че изкуствените футболни игрища намаляват износването на терена и удължават живота на игрището, те са относително непозната иновация.
 • Изкуствена трева, спортна, 22mm, Lano, Multiplay 2220 – тази изкуствена трева за футбол може да бъде използвана и за тенис игрища. За разлика от Profoot Club 50 височината на стръковете е по-ниска, благодарение на това тази изкуствена трева за футбол е по широко приложима. Цветът наподобява току що поникнала пролетна трева, изключително приятен за окото. Дебелината и гъстотата на стръковете са достатъчни, за да бъдете сигурни, че е безопасна за спортистите.

Защо изкуствената трева за футбол е на път напълно да замести естествената

Изкуствена трева за футбол 2

Изкуствена трева за футбол и игрища

Играта на игрище покрито с изкуствена трева за футбол е абсолютно същата като играта на естествен тревен килим. Терените с изкуствена трева за футбол са съставени от 100% изкуствена трева. Височината на стръковете обикновено е 20 mm до 50 mm. Тези терени предлагат най-висока устойчивост на износване. Ако поддържате естествен терен, който се износва бързо, игрището покрито с изкуствена трева за футбол ще Ви предложи много по-дълги часове на игра с намалено изхабяване. Това ще бъде полезно при провеждане на турнири и футболни първенства. Училищата също са добри кандидати за полагане на изкуствена трева за футбол, последните години интересът се повишава.

Игрището с изкуствена трева за футбол подходящо ли е за Вас?

Игрищата с изкуствена трева за футбол, запазват естествената игра на трева с повишена устойчивост на износване. Естествената трева е чудесна за природата и осигурява най-чистото футболно изживяване, но е скъпа за поддръжка и страда при влажно време. Тези недостатъци стимулират инвестициите в игрища покрити с изкуствена трева за футбол. Професионални футболни клубове, тренировъчни центрове и дори съоръжения за отдих като училища избират изкуствената трева за футбол пред естествената. Причината за това е проста – тя  не изисква сериозна поддръжка и осигурява постоянно потребителско изживяване. Ако се чудите дали да използвате изкуствена за футбол вместо естествена трева докато търсите  терен, ето 10 предимства на изкуствената трева за футбол:

 • Без поддръжка – игрищата с изкуствена трева за футбол не изискват почти  никаква поддръжка. Това освобождава време и значително намалява общите Ви разходи за притежание.
 • Без поливане – изкуствената трева за футбол не се нуждае от вода, т.е. няма нужда да изграждате скъпи напоителни системи. Това отново намалява общите Ви разходи и опростява инженерната работа зад терена.
 • Пестите пари – изграждането на игрище с изкуствена трева за футбол е по-евтино от такова с естествено покритие.
 • Идеален дренаж – изкуствената трева за футбол не абсорбира и не задържа вода. Дъждът може да преминава през влакната ако има изграден достатъчно добър дренажен слой.
 • Без накъсване – изкуствената трева за футбол не се накъсва по време на игра.Това е важно предимство при влажно време, което омекотява естествената тревна покривка.
 • Изпълнение при всякакви метеорологични условия – дори при влажно и дъждовно време изкуствената трева за футбол осигурява постоянно, нехлъзгащо се игрище. Това позволява на футболистите да играят всеки ден независимо от сезона.
 • На закрито и на открито – изкуствената трева за футбол е идеална за употреба както на закрито така и на открито. Това позволява употребата й както на професионални терени така и в училища и тренировъчни центрове.
  Изкуствена трева за футбол 3

  Изкуствена трева за футбол – оферти

 • Възможности за монтаж – изкуствената трева за футбол може да бъде монтирана върху терени, които не са подходящи за естествен тревен килим, като бетонни слоеве и неравни повърхности.
 • Имитирайте усещането за истинска трева но без излишни грижи като използвате изкуствена трева за футбол.
 • Използва се от професионални клубове – най-добрите професионални клубове тренират на игрища покрити с изкуствена трева за футбол.

Получете оферта за изкуствена трева за футбол

Ние от Organic Solutions предлагаме висококачествена изкуствена трева за футбол, подходяща както за професионална така и за домашна употреба. Изкуствената ни трева за футбол е с доказано качество и с дълъг гаранционен период. Компанията ни разполага с компетентни консултанти и специализирани екипи за поддръжка и поставяне на изкуствена трева за футбол. Нашите професионалисти могат да Ви дадат съвет каква изкуствена трева трева за футбол да изберете. Прекратете бързото износване и намалете излишните разходи за терени с естествена трева. Обадете се на нашите специалисти още днес!

Изкуствена трева за футбол – обширен избор предлагащ все по-добро качество

Изкуствената трева за футбол предлагана от Organic Solutions

Защо изкуствената трева за футбол е на път напълно да замести естествената

Игрището с изкуствена трева за футбол подходящо ли е за Вас?

 

 • Изкуствена трева за футбол 1
  Изкуствена трева за футбол | Разгледайте при нас!

Показване на 2 резултата