Изкуствена трева за двор

Защо да изберете изкуствена трева за двор?

Изборът на изкуствена трева за двор е дългосрочно решение, което изисква внимателни оценки, както при избора на самата изкуствена трева за двор, така и по отношение на това къде ще бъде положена изкуствена трева за двор. Бихме могли да Ви кажем недвусмислено, че замяната на естествена с изкуствена трева за двор е добро решение при много поводи. Това е инвестиция, от която в повечето случаи ще сте доволни. Вместо това предпочитаме да признаем, че изкуствената трева за двор може да бъде идеална за някои ситуации, а за други не толкова.

Виж повече

Изкуствена трева за двор или естествена морава?

Изкуствена трева за двор 1

Изкуствена трева за двор – лесно и бързо поставяне

Висококачествената изкуствена трева за двор може да достави голямо удовлетворение. Тези, които изберат изкуствена трева за двор, обичат природата и искат да имат добре изглеждаща градина, но в същото време нямат нито времето, нито уменията да я поддържат в добро състояние. Ако от друга страна, харесвате градинарството и сте в състояние да поддържате красива градина без много усилия, нямате големи проблеми с плевелите и живеете в район, незасегнат от насекоми и естествената е добро решение.

За кого е подходяща площ с изкуствена трева за двор?

Бихме искали да препоръчаме добра морава с изкуствена трева за двор, ако:

 • Имате непрекъснати трудности при поддръжката на моравата;
 • Живеете в район, където излагането на слънце, топлината/студа, влажността или сушата се усещат особено във вашата градина;
 • Имате проблеми с насекоми и всяка година трябва да прибягвате до пестициди и инсектициди, които са вредни за Вас, животните и околната среда;
 • Страдате от алергия към сено;
 • Искате да ограничите въздействието си върху околната среда;
 • Бихте искали да имате идеална градина, но нямате време да се грижите за нея.

Плюсове и минуси на изкуствената трева за двор

Най-очевидните предимства на изкуствената трева за двор са:

 • Естетика – естетическата красота на моравата от изкуствена трева за двор е обективна. Изкуствена трева за двор не познава време и сезон, изкуствената трева за двор е перфектна както през зимата, така и през лятото, след дълъг слънчев ден през август и след проливен дъжд през декември. Няма петно ​​изгоряла трева, няма растения от друг вид, които растат и трябва да бъдат премахнати.
 • Адаптивност – една площ покрита с изкуствена трева за двор, ако е с високо качество и ако е положена от професионалисти, може да се адаптира към всякакви условия и ситуации: от покрива на къщата до балкона, от външната градина до вътрешната стая, от слънчево място до сянка.
 • Почистване – изкуствената трева за двор не създава кални пространства след дъжд, подсушаването е бързо и лесно. Всичко, което трябва да направите, е да съберете ако има паднали листа от дърветата околовръст, поддръжката е практически сведена до нула.
 • Спестяване на време, пари и енергия – изкуствената трева за двор не изисква косене, торене, специални грижи или обработка, както и не се нуждае от вода за напояване, особено през горещия сезон. Спестявате много важни ресурси като време, средства и консумативи.
 • Изкуствената трева за двор е идеална ако имате деца и животни.
  Изкуствена трева за двор 2

  Изкуствена трева за двор – къде е подходящо да се постави

Къде може да се постави изкуствена трева за двор?

Отговорът е много прост – навсякъде.

Сред предимствата на използването на изкуствената трева за двор намираме нейната широка приложимост по отношение на местата, където може да бъде удобно инсталирана.Това позволява на изкуствена трева за двор да бъде съставена едновременно като заместител на естествената трева, като алтернатива на бетонния под или като декоративен и практичен елемент, където искате да създадете релаксиращо пространство в жилищната част на къщата. По-конкретно, нека сега видим как изкуствената трева за двор може да се комбинира в различни домашни и обществени среди.

 • Градина – що се отнася до покриването на вашата градина с изкуствена трева за двор, можем да Ви уверим, че след като работата приключи, ще се влюбите напълно в нея. Предимствата са безброй, като се започне от липсата на поддръжка, която в случай на голямо домашно зелено пространство би изисквала много време. Изборът на изкуствена трева за двор ще Ви позволи да се насладите на вашия зелен кът, без да отнемате цялото време от деня си в косене и подреждане. Оптимално решение е и в случай, че имате животни и малки деца, тъй като елиминира проблема с пръст и кал и гарантира защита от бактерии, благодарение на възможността за измиване с вода и препарати.
 • Тераса – дори и тези, които нямат градина, най-накрая ще могат да създадат малко зелено място за почивка, възползвайки се от възможността, която изкуствената трева за двор предлага, да бъде инсталирана на тераси и балкони, чрез система за поставяне на продукта върху бетон. Така ще можете да се насладите на малка морава, която краси дома ви и прави терасата или балкона по-приветливи за Вас и вашите гости.
 • Покриви – друга възможност за изкуствената трева за двор е да се използва като покритие на достъпни покриви. По този начин се създава пространство за етажна собственост, което може да се използва от възрастни и деца, което умножава пространството за отдих, превръщайки се в отлична среда за общуване и наслада на открито и слънцето. Решението е допълнително предимство, тъй като почти напълно елиминира общите разходи за поддръжката му.
 • Край басейна – колко са се замисляли да инсталират басейн в градината си? Изкуствената трева за двор е отлична, когато искате да създадете зона около басейна, която не е съставена от керамични или бетонни плочки. Подходяща е да избегнете подхлъзване, след като излезете и за да избегнете прегряване на зоната, което често причинява изгаряния на краката.
 • Детски площадки – изкуствената трева за двор може да бъде идеалното решение и за други общи места като детски площадки, също и за панаири и изложби.
Изкуствена трева за двор 3

Изкуствена трева за двор от Organic Solutions

Накратко, възможностите са безброй, можете да задоволите всяка своя нужда и да създадете зелени площи където пожелаете, изберете поставянето на изкуствена трева за двор.

Защо да изберете изкуствена трева за двор от Organic Solutions?

Нека сега видим конкретните предимства, които можете да имате, ако изберете да закупите продуктите от каталога на Organic Solutions. Един от най-често задаваните въпроси е дали изкуствената трева за двор прилича на естествена. Отговорът е абсолютно да, но с гаранция за изкуствена трева за двор, която ще остане безупречна в дългосрочен план. Така че няма да се притеснявате за сезонни промени или дни, които са твърде слънчеви или твърде дъждовни. Вашата градина винаги ще остане перфектна благодарение на изкуствената трева за двор предлагана от Organic Solutions. Всеки продукт е проектиран да бъде идентичен във всичките си характеристики с естествената морава, с която сте свикнали. Поради тази причина всяко стръкче изкуствена трева за двор има надлъжни микроребра, които го правят по-еластично. В допълнение, еластичността на телта й, позволява да се върне на мястото си след стъпване. По този начин моравата ви винаги ще бъде подредена без усилие. Предлаганата от Organic Solutions изкуствена трева за двор имитира успешно текстурата и повърхността на естествена морава. Прекрасно подбраните цветове позволяват на вашата градина да изглежда 100% реалистично, но с всички предимства на продукт, който не изисква почти никаква поддръжка и който се запазва през годините по безупречен начин.

Какво чакате поръчайте от изкуствената трева за двор на Organic Solutions, спестете време и направете градината си перфектна без излишни усилия, очакваме Ви!

Защо да изберете изкуствена трева за двор?

Изкуствена трева за двор или естествена морава?

За кого е подходяща площ с изкуствена трева за двор?

Плюсове и минуси на изкуствената трева за двор

Къде може да се постави изкуствена трева за двор?

Защо да изберете изкуствена трева за двор от Organic Solutions?

 

 • Изкуствена трева за двор 1
  Изкуствена трева за двор | Разгледайте при нас!

Показване на 2 резултата